ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Prime "tampon" și la Federația de Gimnastică după Olimpiadă: 42.000 de euro maseorul și 20.000 psihologul

Postat la: 24.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dupa scandalul de la FR Canotaj, cu prime uriase dupa JO de la Paris, este randul celor de la Federația Română de Gimnastică, instituție condusă de Carmencita Constantin, sa intre in "arena". Conducerea a trimis către COSR propunerile pentru prime acordate sportivilor, antrenorilor și personalului din subordine.

ProSport publică azi lista completă a sumelor propuse de FR de Gimnastică spre aprobarea președintelui COSR Mihai Covaliu. Contabilul are o primă de 8.000 de euro, secretarul general 12.000 de euro și președintele Carmencita Constantin - 14.000 de euro. Cel mai tare frapează masorul - 42.000 de euro și psihologul - 20.000 de euro. În timp ce Mariana Bitang și Octavian Bellu au și ei de luat 7.100 de euro pentru cele două sportive. Marii antrenori Mariana Bitang și Octavian Bellu ar fi anunțat, prin intermediari, că nu sunt interesați de acești bani și îi voi refuza. De asemenea, Gina Gogean a primit o sumă minusculă, 1.300 de euro, deși a contribuit semnificativ la pregătirea sportivelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE