Piloții Clubului de Karting Bârlad, premiați la „Gala Campionilor"
Postat la: 20.12.2024 | Scris de: ZIUA NEWS
0
În urma rezultatelor obținute pe parcursul anului 2024, piloții Cercului de Karting din cadrul Clubului Copiilor „Spiru Haret" Bârlad, participanți la Campionatul Național de Karting Școlar „Micul pilot", au luat parte la „Gala Campionilor". Evenimentul s-a desfășurat pe 14 decembrie, a fost organizat de Palatul Copiilor Reșița și a fost găzduit de Craiova.
„Echipajul Cercului de Karting de la Clubul Copiilor «Spiru Haret» Bârlad a participat cu șase piloți la trei categorii de concurs, respectiv: • Călin Ioan - mențiune locul IX, categoria Promo BB, motor 50 cc (înregistrând o premieră pentru kartingul şcolar: la doar 4 ani, fiind pilotul cu cea mai mică vârstă care a participat oficial în competiţie); • Vladimir Ioan - mențiune locul IV, categoria Bambini, motor 50 cc (fratele lui Călin); • Petru Cristian Vătafu - mențiune locul V, categoria Bambini, motor 50 cc; • Matei Maftei- mențiune locul VIII, categoria Bambini, motor 50 cc; • David Mihai Puflea - mențiune locul VI, categoria Pufo, motor 60 cc; • Erik Sebastian Petcu", ne-a declarat profesorul Marius Gîmbuță, coordonatorul Cercului de Karting și directorul Clubului Copiilor „Spiru Haret" Bârlad.
Trebuie spus că, la „Gala Campionilor" de la Craiova, au fost premiați peste 100 de piloți de la cluburi și palate ale copiilor din întreaga țară, care au concurat în cadrul celor cinci etape ale Campionatului Național de Karting Școlar pe 13 categorii de vârstă, de la 4 la 19 ani.
Campionatul Național de Karting Școlar „Micul pilot" este un concurs inclus în calendarul CPEENI 2024, al Ministerului Educaţiei, poziţia 44, înregistrat la Ministerul Educației cu nr. 24.954/01.02.2024 şi aprobat prin Ordinul Ministerului Educației nr. 4.369/29.01.2024.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Un gigant tech se pregătește să lanseze „creiere" pentru roboții umanoizi. Cum va funcția
Nvidia își extinde prezența în domeniul roboticii prin lansarea unei noi generații de computere compacte, Jetson Thor, în prima jumătate a anului 2025, conform Financial Times. Această inițiativă reprezintă un capitol important în strategia de lungă durată a companiei de a deveni un lider tehnologic în alimentarea roboților umanoizi și industriali.
-
Lovitură pentru Guvern chiar înainte de ședință: Ordonanța de austeritate are aviz negativ de la Consiliul Economic și Social
„Ordonanța-trenuleț" prin care Executivul vrea să facă economii la buget de peste 30 de miliarde de lei ar fi primit aviz nefavorabil din partea Consiliului Economic și Social (CES) care este obligatoriu dar doar consultativ.
-
Descoperirea unui misterios sarcofag egiptean cutremură lumea arheologică
Cercetătorii francezi au descoperit un sarcofag reînhumat ce datează din perioada Regatului Mijlociu Egiptean în oraşul Luxor din Egipt, în cadrul unor cercetări desfăşurate după descoperirea, în 2018 şi 2019, a altor sarcofage în acelaşi sit.
-
Aceasta este cea mai înaltă rezoluție a imaginii atomilor realizată vreodată
Vă uitați la o imagine revoluționară a structurii atomice a ortoscandatului de praseodimiu (PrScO3) la o mărire de 100 de milioane. Acele puncte? Sunt atomii individuali din rețeaua cristalină.
-
Marian Munteanu decriptează ce se va întâmpla cu America dupa revenirea lui Donald Trump la Casa Albă: SUA se uneste cu Canada si achizitioneaza Groenlanda!
Cu toate ca s-a retras din viata publica, Marian Munteanu are din cand in cand reveniri si reverii care ne pun pe ganduri. Bunăoară, fostul lider al fenomenului "Piața Universitatii" (din 1990), profesor de antropologie, dar si cunoscator al "ameri(me)canismului contemporan" are o postare destul de criptica pe pagina sa de Facebook:
-
Fizicienii anunță că au descoperit primele dovezi ale multiversului.
Teoria multiversului sugerează că universul nostru este doar unul dintre numeroasele universuri ramificate și infinite. Pentru a găsi dovezi ale multiversului, oamenii de știință au examinat fondul cosmic de microunde (CMBR), lumina rămasă de la Big Bang.
-
Despre consumul de alcool în Vechiul Regat
„Ca în alte privințe, Capitala dă tonul și în ceea ce privește consumul de alcool în diferitele sale forme; nicăieri cultul alcoolului nu s-a dezvoltat și nu s-a rafinat ca la București.
-
Timp de 500 de ani am privit lumea în mod incorect. Această hartă premiată este cea mai precisă imagine a Pământului creată vreodată
Harta tradițională a lumii, proiectată pentru prima dată de Gerardus Mercator în 1569, a fost mult timp criticată pentru denaturările sale semnificative.
-
Un expert explică "spirala apocalipsei": Omenirea se îndreaptă cu viteză spre colaps
Academicianul Danilo Brozović, specializat în colapsul societăților, explică faptul că actuala societate se îndreaptă cu pași rapizi către colaps.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.„Ați omorât 19 gimnaste". Octavian Bellu și Mariana Bitang au fost desființați, în trecut, de mama unei sportive care s-a aflat sub comanda celor mai galonați antrenori din istorie
- 2.Mihai Leu a ajuns, din nou, de urgență la spital: Momente critice pentru fostul campion mondial la box
- 3.A murit Helmut Duckadam, legendarul portar al Stelei, care a adus Cupa Campionilor la București. Avea doar 65 de ani
- 4.Anchetă vastă în Italia - Mafia se infiltrează în galeriile echipelor de fotbal
- 5.Piloții Clubului de Karting Bârlad, premiați la „Gala Campionilor"
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu