Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












"Părăseşte-l azi!" i-au cerut fanii Serenei Williams după ce Alexis Ohanian i-a pus o întrebare "scandaloasa"

Postat la: 26.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nu doar Serena Williams a fost în centrul atenţiei la Australian Open 2021. Soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a continuat jignirile la adresa lui Ion Ţiriac, după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena în sferturile de finală ale competiţiei de la Melbourne.

Ulterior, în semifinale, Serena Williams a pierdut în faţa lui Naomi Osaka şi a ratat astfel şansa de a o egala pe Margaret Court la numărul de turnee de Grand Slam câştigate (24). La mai bine de o săptămână de când a părăsit întrecerea de la Melbourne, Serena Williams a revenit pe reţelele sociale cu o postare care a stârnit mii de reacţii printre fani: "Alexis Ohanian tocmai m-a întrebat dacă execut backhandul cu două mâini.", a scris Serena Williams, pe Twitter.

Postarea a strâns rapid o sumedenie de comentarii, like-uri şi repostări, reacţiile fiind care mai de care mai amuzante. "Părăseşte-l azi!", a fost un comentariu la care Alexis Ohanian a râs cu lacrimi. "Era scris pe spatele unui card, iar eu mi-am dat seama că nici măcar nu am remarcat că e un backhand cu două mâini.", a răspuns Alexis Ohanian. Serena Williams are unul dintre cele mai puternice backhanduri cu două mâini din circuit, lucru care "i-a scăpat" lui Alexis Ohanian, unul dintre cei mai mari susţinători ai campioanei din SUA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE