Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O legendă a fotbalului mondial a intrat cu drujba peste vecin și i-a distrus garajul!

Postat la: 29.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O legendă a fotbalului mondial a intrat cu drujba peste vecin și i-a distrus garajul!Totul s-a petrecut în Germania, și incidentul îl are drept protagonist pe Jens Lehmann, fostul portar al Mannschaft-ului și al unor echipe precum Schalke 04, Milan, Borussia Dortmund, Stuttgart și Arsenal.

Jurnaliștii de la Marca au preluat subiectul din "Bild" și l-au rostoglit de-a binelea, iar legendarul portar al naționalei Germaniei este pe toate buletinele de știri. Și nu cu ceva ce și-ar fi dorit. Vecinul lui Jens Lehmann a chemat poliția după l-a denunțat de ce fostul portar i-a distrus garajul cu o drujbă. „Bild" mai scrie că vecinul l-ar fi acuzat pe Lehmann că ar fi încercat să taie cablurile de la sistemul de supraveghere video ca să nu fie văzut, însă n-a reușit. Dar tot a spart grinzile tavanului cu drujba.

Nu e vorba de un moment singular, vecinii certându-se aproape tot timpul. Fostul mare portar îl acuzî pe celălalt că garajul care i-a luat vederea asupra Lacului Starnberg ar fi fost construit pe o parte din terenul său, pe care l-a cumpărat în 2007 pentru 5,1 milioane de dolari. Imaginile cu actele de vandalism ale lui Lehmann au fost susprinse de camerele de supraveghere, iar vecinul său l-a denunțat la poliție pentru „pagube materiale și constrângeri". Anchetatorii verifică acum dacă Lehmann este autorul altor trei cazuri de vandalism, cu prejudiciu estimat la 10.000 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE