Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Întrebarea care l-a enervat pe Mircea Lucescu după calificarea în optimile Europa League

Postat la: 26.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo Kiev a făcut pasul spre optimile Europa League, iar la finalul partidei cu Bruges (1-0) care a adus calificarea Mircea Lucescu s-a enervat în momentul în care a fost întrebat despre Șahtior.

Pe lângă Dinamo Kiev, Ucraina mai are o echipă calificată în optimile C2: Șahtior Donețk, grupare unde Mircea Lucescu a antrenat 12 ani și a obținut numeroase trofee. La flash-interviul de la finalul meciului cu Bruges (câștigat cu 1-0), Mircea Lucescu s-a arătat deranjat de faptul că i-a fost adresată o întrebare despre Șahtior. "De ce mă întrebați de asta? Nu înțeleg, hai să vorbim despre Dinamo Kiev, atât", s-a limitat să spună Il Luce.

"Au fost câteva probleme în prima repriză, am fost precipitați în privința paselor din jumătatea adversă de teren. La pauză i-am văzut puțini abătuți. S-au grăbit, n-au avut răbdare. Echipa crește de la un meci la altul, dar jucătorii încă nu au încredere în potențialul lor. Cred că este o presiune foarte mare pe ei, este foarte mult stres. Vor să readucă Dinamo Kiev acolo unde a fost și nu e ușor", a completat Mircea Lucescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE