Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nicolo Zaniolo e mort după Madalina Ghenea. Mesajul fotbalistului adresat superbei romance

Postat la: 20.01.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicolo Zaniolo (21 de ani) a oferit involuntar inca o dovada asupra faptului ca intre el si romanca Madalina Ghenea (33 de ani) e mai mult decat o prietenie, asa cum lasa de inteles compatrioata noastra.

La inceputul anului, presupusa idila a fotbalistului a tinut capul de afis al presei tabloide din Italia si de la noi, asta pana cand Madalina Ghenea a declarat public ca nu e vorba de nici o implicare sentimentala. "Ne-am vazut o singura data", a precizat atunci romanca. Totusi, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa, de vreme ce fotbalistul echipei AS Roma a avut o postare neasteptata pe Instagram, intr-o sectiune unde atat el cat si Madalina au dat "share" la cantecul "Completamente", o melodie care ii reprezinta pe jucatorii Romei.

Ei bine, Zaniolo a scris cu aceasta ocazie "Miss M", initiala fiind in mod vizibil o trimitere la numele Madalinei. Mai mult, pentru ca italianul si-a dat seama ulterior de posibilele implicatii ale gestului sau, Nicolo a sters postarea, prea tarziu insa pentru internautii care au viralizat-o, aceasta fiind preluata si de presa din Cizma. "Zaniolo, un nou mesaj pentru Madalina Ghenea", a remarcat ziarul Corriere dello Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE