Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nemuritorul Ilie Năstase: "Ion Țiriac m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. Știți ce i-am răspuns?!"

Postat la: 07.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ilie Năstase, 74 de ani, afirmă că nu și-a făcut planuri legat de propria înmormântare, spre deosebire de bunul său prieten Ion Țiriac, de 81 de ani.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere, pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic. Lui Țiriac nu am ce să-i las eu. Poate el mie. Toată lumea știe că Ion e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că eu și Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri. Deși el m-a întrebat dacă mi-am găsit un loc de veci. Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zis că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleu. M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: «Acum ar fi momentul să mai facem schimb!»", a declarat Năstase pentru playsport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE