Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul pentru care Pro TV a dat afară șapte jurnaliști de sport și a desființat emisiunea de pe Pro Arena

Postat la: 21.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pro Arena a decis să scoată din grilă matinalul prezentat alternativ de Ioana Cosma și Mihai Mironică, care au primit preaviz.

Emisiunea "Ora exactă în sport" nu va mai fi difuzată începând cu 6 februarie. De asemenea, alți cinci jurnaliști se vor despărţi de postul din Pache Protopopescu. Este vorba despre producătorul emisiunii, Leonard Badea, precum şi Robert Zamfirescu, Alin Floroiu, Florin Culiță și Dan Ionescu. În urma deciziilor legate de demiterea acestora, Ionuț Eduard Coandă, șeful departamentului sport de la Pro TV, şi-a înaintat demisia.

"În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei. În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive", este comunicat oficial din partea conducerii Pro TV.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE