Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul pentru care Marcel Ciolacu pune presiune pe șefii sportului românesc

Postat la: 09.12.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Marcel Ciolacu a venit vineri cu o solicitare expresă către şefii Agenţiei Naţionale pentru Sport şi Comitetului Olimpic şi Sportiv, cerându-se să vină în acest weekend cu o propunere coerentă care să permită echipei de gimnastică artistică, calificată la Olimpiadă, nu doar să participe, ci şi să lupte pentru medalii.

Premierul Marcel a anunţat în deschiderea şedinţei de Guvern că are o solicitare expresă adresată atât preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Sport, cât şi preşedintelui Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

"Îi aştept să vină în acest weekend cu o propunere coerentă privind asigurarea unei finanţări care să permită echipei de gimnastică artistică a României, calificată la Olimpiadă, nu doar să participe, ci şi să lupte pentru medalii! Este de neconceput tratamentul la care este supus acum această echipă care a făcut istorie în sportul mondial", a spus premierul.

Echipa feminină de gimnastică artistică s-a calificat, pentru prima dată în ultimii 12 ani, la Jocurile Olimpice, şi urmează să meargă la Paris, însă Federaţia de Gimnastică face apel la donatori să ajute lotul: nu mai are bani pentru antrenamente.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE