Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Motivul pentru care Lucescu ar fi plecat de la Şahtior! Cine l-a influenţat pe Ahmetov să renunţe la român

Postat la: 26.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul ucrainean Igor Tsyganyk a venit cu o nouă variantă în privinţa plecării, în urmă cu cinci ani, a lui Mircea Lucescu de la Şahtior Doneţk. Conform celor dezvăluite de Tsyganyk, gruparea patronată de Rinat Ahmetov ar fi renunţat de fapt la român, miliardarul fiind influenţat în luarea acestei decizii de persoane din anturajul său.

„Fără Lucescu, Şahtiorul de azi nu ar fi fost la acest nivel. El iubeşte Şahtiorul, mereu îşi aminteşte cu drag de acea perioadă, dar Şahtior l-a refuzat. În primăvara anului 2016, un grup de persoane de la Şahtior l-a convins pe Ahmetov că Mircea Lucescu e bătrân şi depăşit. Acele persoane l-au convins, în ciuda relaţiilor bune dintre cei doi. Astfel, Lucescu nu are nicio obligaţie faţă de Şahtior. Mi-a spus personal că probabil e cel mai bun sezon al său de după plecarea de la Şahtior. E mulţumit de modul în care a decurs sezonul şi de ce a reuşit la Dinamo Kiev într-o perioadă scurtă", a susţinut Igor Tsyganyk.

Mircea Lucescu a antrenat echipa Şahtior Doneţk între 2004 şi 2016, echipă cu care a câştigat 22 de trofee, printre care 8 titluri de campion, de 6 ori Cupa Ucrainei, Supercupa Ucrainei şi Cupa UEFA. La momentul despărţirii dintre Lucescu şi Şahtior, presa din Ucraina a susţinut că Ahmetov a vrut să reducă din investiţiile în club şi să-i diminueze salariul românului, decizie ce ar fi dus la ruptura dintre cele două părţi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE