Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu după calificarea în grupele Ligii Campionilor cu Dinamo Kiev: "Acum două luni, nu aveam opt jucători la antrenamente"

Postat la: 30.09.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Lucescu a calificat-o pe Dinamo Kiev în grupele Ligii Campionilor, după o pauză de trei ani. Echipa românului a trecut de Gent în play-off-ul competiției, 2-1 în tur și 3-0 în retur.

Lucescu s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi pe care a ținut să îi felicite la flash-interviurile de după meci. Mai mult decât atât, acesta s-a arătat încântat de jucătorii puțini pe care îi are la dispoziție în compartimentul defensiv, jucători care au dus greul echipei de când a sosit antrenorul român la Kiev.
Mircea Lucescu, fericit după calificarea în grupele Ligii Campionilor

„Nu putem discuta despre fotbal atâta timp cât ne-am dorit să ne calificăm. Deocamdată, să ne bucurăm de acest 3-0 și de calificarea care vine după mult timp.
Această linie de fundaşi a făcut faţă meciurilor. Cred că singurul factor care a influenţat comportamentul a fost relaxarea prematură din repriza a doua. Aveam 3-0 și credeam că am terminat jocul.

E o performanţă extraordinară şi vreau să le mulţumesc băieților pentru această calificare. În urmă cu două luni, când am început pregătirea pentru această calificare, nu aveam opt jucători la antrenamente. Avem timp până când vor fi meciurile din grupe, vedem ce mai putem face până atunci", a spus Mircea Lucescu, după meci.

În grupele Ligii Campionilor, echipa lui Mircea Lucescu va avea însă misiune dificilă. Dinamo Kiev ar putea nimeri într-o grupă cu Liverpool, Barcelona și Olympique Marseille. O variantă mai accesibilă ar fi o grupă cu FC Porto, Ajax și Ferencvaros. Tragerea la sorți va avea loc joi, 1 octombrie.
Urnele pentru tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor

Urna 1: Real Madrid, Liverpool, Juventus, Bayern Munchen, PSG, Zenit, FC Porto, Sevilla
Urna 2: FC Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City, Manchester United, Șahtior, Borussia Dortmund, Chelsea, Ajax
Urna 3: Dinamo Kiev, RB Leipzig, Inter Milano, Olympiacos, Lazio, Atalanta
Urna 4: Lokomotiv Moscova, Olympique Marseille, Club Brugge, Borussia Mönchengladbach, Istanbul Bașakșehir, Rennes, Ferencvaros

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE