Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mircea Lucescu a ratat un transfer de senzatie

Postat la: 22.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Lucescu a dezvaluit ca l-a dorit pe Gianluigi Buffon pe vremea cand o antrena pe Sahtior Donetk. Tehnicianul roman in varsta de 74 de ani a purtat chiar negocieri cu impresarul portarului italian, insa mutarea nu s-a realizat.

"Pot sa confirm ca l-am vrut pe Buffon la Sahtior in 2013. Am venit chiar in Italia pentru a vorbi cu impresarul sau", a spus Lucescu intr-un interviu pentru site-ul tuttojuve.com. "Atunci aveam o problema cu portarul nostru titular si am considerat ca Buffon e jucatorul ideal pentru noi. L-am stimat, insa n-am reusit sa perfectam transferul deoarece el si-a dorit sa ramana la Torino", a continuat acesta.

Gianluigi Buffon are acum 42 de ani si tocmai si-a prelungit contractul cu inca un an cu Juventus. A mai evoluat in cariera sa pentru AC Parma si Paris Saint Germain. 12 ani a antrenat-o Mircea Lucescu pe Sahtior Donetk, in perioada 2004-2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE