Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mike Tyson într-un scandal monstru. Fostul campion face acuzații grave: "Pentru ei sunt o cioară!"

Postat la: 08.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mike Tyson este din nou în centrul atenției. Fostul campion mondial a început războiul cu șefii Hulu, o platformă de streaming din SUA. Totul a pornit după ce s-a anunțat că pe data de 25 august se va lansa un serial despre viața fostului pugilist, numit „Mike". Tyson spune însă că nu a știut nimic despre acest proiect și nu și-a dat acordul pentru producerea serialului.

„Cei de la Hulu mi-au furat povestea. Ei sunt Goliath, eu sunt David. Vor cădea capete", a scris Tyson pe Twitter. Producătorii au făcut imediat declarații și au spus că Tyson nu a fost inclus în acest proiect pentru că ar avea o problemă cu drogurile. Fostul campion mondial a luat foc și a trimis imediat un comunicat oficial.

„Drepturile privind povestea vieții mele au expirat de mult timp. Cei de la Hulu nu au încercat niciodată să negocieze cu acest bărbat de culoare. În ochii lor sunt doar o «cioară» la o licitație, gata să fie vândută pentru profit, fără să le pese de mine sau de familia mea. Spun că este o poveste în care e explorată viața unui bărbat de culoare. Mai degrabă e vorba de exploatare.

Cei de la Hulu cred că sunt acoperiți pentru că au angajat o persoană de culoare ca actor principal. Nu voi uita niciodată că demnitatea mea nu a fost respectată", a scris Tyson.

Mike Tyson este unul dintre cei mai mari pugiliști din toate timpurile. A câștigat primul titlu la 20 de ani și a devenit cel mai tânăr campion din istorie. Americanul a câștigat primele 19 meciuri prin KO, 12 dintre ele în prima rundă, un record greu de egalat. În 1986 a câștigat prima centură, WBC. Un an mai târziu a luat și centurile WBA și IBF. A fost primul și singurul pugilist care a deținut la categoria grea centurile WBA, WBC și IBF.

De-a lungul timpului a fost implicat însă într-o serie de scandaluri. În 1992 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru viol, fiind eliberat pentru bună purtare după 3 ani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE