Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Copil, victoria carierei! Românul a bătut un jucător de nivelul „Turneul Campionilor" şi s-a calificat în sferturi la Basel

Postat la: 25.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marius Copil a fost senzaţia sportului românesc într-o seară de Champions League la fotbal. Tenismanul român l-a învins pe Marin Cilic în optimile turneului ATP de la Basel, favoritul numărul 3, cu 7-5, 7-6.

Elevul lui Andrei Pavel a evoluat cu mult curaj în faţa numărului 6 mondial, aproape calificat la Turneul Campionilor. Marius Copil, venit din calificări, a ţinut tot timpul ritmul cu mult mai titratul lui adversar, iar la final a înregistrat primul succes în faţa unui jucător din Top 10 mondial. Reprezentantul României a servit nu mai puţin de 21 de aşi!

N-a fost însă primul succes al românului în faţa lui Cilic. El l-a mai învins pe croat în 2012, la Beijing, cu 3-6, 7-6 (0), 6-4, dar atunci croatul era clasat doar pe locul 13 mondial. Marius a egalat, aşadar, scorul în meciurile directe, 2-2. Cilic a câştigat ambele meciuri în 2018, la Cincinnati şi la US Open. Copil (locul 93 ATP) şi-a asigurat deja un premiu de 53.665 euro şi 110 puncte ATP la Basel. Următorul adversar va fi americanul Taylor Fritz (20 ani, 57 ATP).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE