Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai mulți luptători de sumo nu au fost primiți în avion din cauza greutății lor

Postat la: 17.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulți luptători de sumo care încercau să ajungă la o competiție organizată pe o insulă japoneză nu au fost primiți în avion din cauza greutății lor. Incidentul s-a produs la două zboruri, iar compania aeriană a fost nevoită să organizeze o cursă suplimentară.

Sute de sportivi au călătorit pe insula japoneză Amami Oshima pentru a participa la o competiție. Compania Japan Airlines a anunțat că a fost nevoită să împiedice îmbarcarea unor grupuri de luptători deoarece ar fi fost depășită limita de greutate a avioanelor, potrivit Sky News.

Sportivii cântăreau aproximativ 120 de kilograme fiecare, cu mult peste media obișnuită de 70 de kilograme pentru un pasager adult. Luptătorii de sumo încercau să călătorească cu două avioane Boeing 737-800 cu plecare din Tokyo și Osaka.

Reprezentanții companiei aeriene au spus că situația este „extrem de rară" și au decis să facă un zbor suplimentar. Un alt zbor special a fost aranjat pentru călătoria de întoarcere a sportivilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE