Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lupta anului: Un campion în UFC vs un membru din comunitatea transgender, plus alti 10 transexuali!

Postat la: 08.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul luptător UFC, Jake Shields, a lansat o provocare în spațiul online. Aceasta s-a adresat „celor mai duri bărbați din comunitățile trans" și i-a provocat la un duel. Challenge-ul a fost lansat în contextul unui meci, iar la scurt timp, unul dintre cei vizați a spus "da".

Mack Beggs, un transgender, a postat pe Instagram că este dispus să lupte împotriva fostului luptător UFC, Jake Shields. Reacția fostului luptător nu a întârziat să apară. „Aceasta este o ofertă serioasă, du-te și pregătește-ți echipa", i-a transmis sportivul adversarului său pe Twitter, la 20 aprilie. Shields a spus că îl va înfrunta simultan atât pe Beggs, cât și pe alți zece luptători transsexuali, pe același ring. Beggs a spus că a fost „lipsit de respect față de sportul MMA" să „cheme 10 bărbați transsexuali" și să spună că îi va „bate".

„Vom face acest lucru un apel oficial, dar Jake Shields, voi accepta oferta ta", a spus Beggs. „Dar oferta nu va fi de zece contra unu ci zece oameni trans vom lupta pentru tot restul nopți". „Va fi un meci de tipul unu la unu. Dacă vrei să te numești luptător, fă-o cum trebuie". Mack, în vârstă de 24 de ani, a adăugat că Shields și „oamenii care gândesc ca el" au un „fetiș" pentru persoanele transsexuale în apărarea sa față de luptătorii trans. „Este vorba de faptul că voi toți sunteți atât de fixați și aveți un fetiș cu femeile trans, încât uitați că noi suntem aici și că o să vă facem praf".

Beggs se afla în plin proces de tranziție încă de pe vremea în care studia la liceu. Acesta a câștigat campionatul de fete din Texas, la categoria 110 kilograme în 2017 și 2018, împotriva aceleiași persoane, Chelsea Sanchez. Mai mulți potențiali adversari au renunțat la meciurile împotriva lui Beggs, pentru că luptătorul lua testosteron în timpul tranziției, aspect care a stârnit controverse. Beggs nu a mai luptat din cauza unei intervenții chirurgicale. Shields a luptat pentru titlul de campion UFC la categoria welter weight 129. El a pierdut în fața lui Georges St. Pierre.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE