Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liverpool, revenire impresionantă. Ce șanse îi dau bookmakerii la titlul din Premier League?

Postat la: 10.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Una dintre cele mai iubite echipe de fotbal din lume, Liverpool încearcă să se reinventeze. După ani întregi în care s-a luptat pentru trofee, sub comanda lui Jurgen Klopp, "cormoranii" au avut parte de un sezon 2022-2023 dezamăgitor. Ei nu au câștigat niciun trofeu și chiar au terminat în afara locurilor care au garantat participarea în grupele UEFA Champions League.

Cu toate acestea, neamțul a reușit să facă unele ajustări la nivelul lotului, iar în prezent Liverpool se află printre cele mai puternice cluburi din Anglia. De altfel, unii o consideră principala contracandidată a lui Manchester City la câștigarea campionatului. Asta deși Arsenal a fost rivala "cetățenilor" în stagiunea precedentă, iar londonezii s-au întărit masiv în vara precedentă.

Ce șanse are Liverpool la titlu, după startul sezonului

Începutul de sezon a fost unul foarte bun pentru Liverpool. Gruparea de pe Anfield Road le-a învins pe West Ham, Aston Villa, Newcastle și a remizat pe terenul lui Chelsea. Totodată, Salah și colegii săi și-au câștigat și partidele cu Wolves sau Bournemouth, ceea ce a determinat-o pe Liverpool să ajungă la 16 puncte câștigate în 6 etape. Doar Manchester City a izbutit să atingă o bornă mai bună, campioana învinând în toate cele 6 meciuri disputate. 

Liverpool a impresionat, ca de obicei, din punct de vedere ofensiv, având o medie de 2,5 goluri marcate pe meci. Defensiv, "cormoranii" au sub un gol primit pe meci, cu cinci goluri încasate în primele șase etape ale campionatului. Așadar, semnalele sunt cât se poate de pozitive pentru Jurgen Klopp și elevii săi, mai ales că noile transferuri par a se fi adaptat foarte bine. 

Deși i-au ratat pe Romeo Lavia și Moises Caicedo, principalele ținte de pe piața transferurilor, "cormoranii" au adus la mijlocul terenului jucători precum Endo, Szoboszlai sau Gravenberch. Aceștia s-au adaptat foarte rapid și au intrat imediat în angrenajul gândit de managerul neamț, ceea ce i-a permis lui Liverpool să aibă o echipă compactă și greu de combătut pe ambele faze ale jocului.

Parcursul echipei lui Klopp este unul care le dă speranțe fanilor că echipa lor poate să se lupte din nou pentru titlul de campioană. Totodată, victoriile categorice adunate de Salah, Nunez și van Dijk i-au determinat și pe bookmakeri să o trateze pe Liverpool ca pe a doua favorită la titlu. Iată cum arată clasamentul cotelor la pariuri sportive și cine sunt considerate a fi cele 5 echipe cu șanse la cucerirea Premier League în 2024:

  1. Manchester City - campioana are cota 1,33
  2. Liverpool FC - cota "cormoranilor" este 7,50
  3. Arsenal - vicecampioana este cotată cu 11,00
  4. Tottenham Hotspur - formația lui Ange Postecoglou are cota 21,00
  5. Brighton and Hove Albion - echipa lui De Zerbi este cotată cu 34,00

Aceste cote sunt valabile într-un moment în care s-au disputat doar 6 etape ale campionatului, astfel că ele pot suferi modificări pe parcursul sezonului. Campioana Manchester City rămâne favorită certă la cucerirea celui de-al patrulea titlu consecutiv, însă pariorii inspirați pot profita de cotele excelente ale unor formații precum Liverpool sau Arsenal.

În concluzie, dacă ești fan Premier League, alege să pariezi și tu pe una dintre cele mai importante echipe ale campionatului și să trăiești la intensitate maximă fiecare partidă a celui mai important campionat de fotbal din Europa! 

Sursa foto: Unsplash.com

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE