Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Legendarul Pele, internat în spital, la 80 de ani: "Nu voi juca duminica viitoare!" Cu ce probleme medicale majore se confruntă

Postat la: 01.09.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pele, legenda fotbalului brazilian, a fost internat într-un spital din Sao Paulo. Cu toate acestea, fostul fotbalist, în vârstă de 80 de ani, a negat că ar suferi de o problemă gravă de sănătate.

"Băieţi, nu am dispărut şi sunt foarte bine din punct de vedere al sănătăţii. M-am dus pentru testele de rutină, pe care nu reuşisem să le fac înainte, din cauza pandemiei. Să ştiţi că nu joc duminica viitoare!", a scris Pele pe Twitter, marţi.

Pelé a jucat 92 de meciuri internaţionale cu naţionala Braziliei şi a câştigat trei titluri la Cupa Mondială . Pele se confruntă cu probleme de sănătate de ceva timp. El a suferit deja mai multe operaţii la şold. De asemenea, Pele a acuzat probleme la coloana vertebrală şi la genunchi, iar în urmă cu câţiva ani i s-a îndepărtat o piatră de la rinichi. La începutul anului 2020, fiul său Edinho a spus într-un interviu că tatăl său se luptă cu probleme fizice şi psihice şi că se simte "deprimat".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE