Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La doar 21 de ani, fotbalista Alice Cociuba a murit într-un accident de maşină in ajun de Crăciun

Postat la: 27.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După antrenorul Florin Bugar, decedat la vârsta de 49 de ani, din cauza infecţiei cu virusul SARS-Cov-2, în luna octombrie, acum echipa a pierdut şi una din cele mai valoroase jucătoare, fiind din nou doliu pentru clubul de fotbal Piros Security din Arad. Alice Cociuba avea doar 21 de ani. Tânăra a decedat în noaptea de Ajun, în urma unui accident rutier.

Sportiva a condus o maşină BMW X5, pe raza localităţii Ineu. La o trecere la nivel cu cale ferată simplă, fără bariere, dar semnalizată corespunzător, maşina a fost acroşată de trenul Regio 160249, care se deplasa pe direcţia Arad-Gurahonţ. Din păcate, tânăra nu s-a asigurat înainte de a trecere linia. Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să o resusciteze pe Alice Cociuba aproximativ 45 minute, însă nu au putut să-i salveze viaţa.

În maşină s-au mai aflat încă trei persoane, care au reuşit să iasă din maşină. O tânără de 22 de ani a fost dusă la spital, pentru îngrijiri medicale. Mecanicul de locomotivă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Conform procedurii, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului rutier.

Alice Cociuba era membră a echipei naţionale de fotbal feminin, acolo unde a fost secţionată de Florin Bugar, antrenorul decedat în această toamnă. "Încă aştept momentul să aud că totul este bine şi să ne vedem în vestiar cu bine, dar din păcate viaţa este atât de nedreaptă! Aţi fost omul care pe mine m-a învăţat să joc fotbal, în toţi anii în care am fost sub arpia dumnevoastră atât la club cât şi la Naţionala şi nu numai! Aţi fost şi veţi rămâne pentru mulţi dintre noi un profesor! Nu te voi uita niciodată", scria Alice Cociuba pe Facebook, după moartea antrenorului Florin Bugar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE