Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Judokanul Giurgea distruge secția de Tir sportiv a clubului Unirea Focșani

Postat la: 25.10.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce peste 55 de ani de zile secția de Tir sportiv a clubului Unirea Focșani a dat României și lumii multiplii campioni naționali, balcanici, olimpici, europeni și mondiali.

Printre aceștia se remarcă multiplul campion național Olimpiu Marin, campion balcanic și câștigător al Cupei Mondiale ale polițiștilor, dar și Corneliu Ion, multiplu medaliat la Jocurile Olimpice, Campionate Mondiale şi Europene și mai ales ultimul dintre campionii de la Focșani Alin Moldoveanu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Seul. Toți aceștia au fost rodul muncii antrenorului de geniu Adrian Alaci, care de câțiva ani a trebuit să se retragă din cauza vârstei înaintate. Lucruri despre care am scris precum și metodele golănești folosite de judokanul Giurgea.

Iată că acum după peste 55 de ani de la fondare prin mijloacele specifice unor interlopi de gang, noul antrenor de tir, în fapt antrenor de judo și karate, Aurel Giurgea aduce secția în pragul desființării prin plecarea mai multor sportiv de top. Primul care a preferat să se retragă a fost multiplul campion național la grupa sa de vârstă (juniori II) și vicecampion național la seniori Edward Mitrofan. La nici o lună de zile îi urmează alți doi multipli medaliați la campionatele naționale și internaționale Denisa Săftian și Denis Botezatu ca și Mitrofan două tinere talente de excepție ale acestui sport.

Atât Agenția Națională pentru Sport condusă de dna Elisabeta Lipă cât și Federația Română de Tir sportiv condusă de Lucia Mihalache tac mâlc și nu vor să audă de neregulile și abuzurile grave comise de judokanul Giurgea, de te întrebi dacă n-au vreun blat cu acesta. Mai mult de atât în urmă cu un an de zile un control sumar derulat de către conducerea CS Unirea la secția de Tir sportiv a evidențiat nenumărate probleme de natură frauduloasă financiară. Valoarea muniției deconatate de către Primăria Focșani de către judokanul Giurgea, era cu mult mai mare decât a celei scoase la antrenament. Vom reveni cu amănunte. (M.G.G)

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE