Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iubita unui fotbalist celebru a fost găsită moartă la o săptămână de la despărțirea de acesta

Postat la: 10.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tânără în vârstă de 25 de ani a fost găsită moatrtă în fosta sa locuință. Polițiștii au exclus posibilitatea ca această să fi fost omorâtă. În schimb, suspectează că femeia și-ar fi luat singură viața. A lăsat orfan de mamă un copil pe care îl avea dintr-o relație care s-a încheiat în urmă cu trei ani.

Momente dificile trăite de Jerome Boateng (32 de ani). Kasia Lenhardt (25 de ani), fosta iubită a fotbalistului legitimat la Bayern Munchen, a fost găsită decedată în apartamentul său din Berlin. Cei doi se despărțiseră în urmă cu doar o săptămână. Jerome Boateng și Kasia Lenhardt au format un cuplu timp de 15 luni, dar pe 2 februarie acesția au anunțat că s-au despărțit. Kasia Lenhardt l-a acuzat pe fotbalist că și-a continuat relația cu Rebecca Silvera, mama copiilor săi.

Totodată, tânăra născută în Polonia a fost protagonista unui incident la începutul anului. Kasia Lenhardt a provocat un accident cu mașina fotbalistului. Autoritățile au stabilit că aceasta a condus sub influența alcoolului. Polițiștii germani nu au aflat cauza decesului, dar exclude posibilitatea unei crime, dar nu au exclus posibilitatea ca aceasta să se fi sinucis. Kasia Lenhardt avea un copil dintr-o relație anterioară.

"Ieri, a fost în desfășurare o operațiune a poliției în Charlottenburg pentru o suspiciune de sinucidere. Trupul fără viață a unei persoane a fost găsit în apartament. Nu există indicii că ar mai fi altcineva implicat", a declarat un oficial al poliției germane, citat de The Sun. Bayern Munchen participă la Campionatul Mondial al Cluburilor, organizat în Qatar.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE