Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ţiriac Senior a băgat-o pe iubita lui Tiriac Junior la Olimpiadă deşi n-ar avea dreptul!

Postat la: 21.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Se dovedeste inca o data ca in România nu conteaza competenţa si talentul, în schimb, e important pe cine cunoşti sau, în cazul de faţă, iubita cui eşti. Sorana Cîrstea e combinată cu fiul şefului Federaţiei Române de Tenis (FRT). Asa ca la insistente, dar si pentru a arata ca are o pozitie de forta, Ion Ţiriac a trimis-o la Jocurile Olimpice deși nu are acest drept.

Sorana Cîrstea are 30 de ani și este pe pozitia 66 in clasamentul WTA. Se poate spune ca e o jucătoare bună, cu rezultate admirabile. Doar că Sorana Cîrstea, cu regulamentul în mână, nu îndeplineşte condiţiile de a merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august). Pe scurt, ea ar fi trebuit să îndeplinească două condiţii pentru a putea reprezenta România în proba de tenis:

1. Sa fie printre primele 56 de jucătoare ale lumii până la data de 7 iunie 2021.
2. Sa fi participat la un număr minim de evenimente Fed Cup, în ultimii doi ani.

Sorana nu îndeplineşte nici prima, nici a doua condiţie, având în vedere că s-a retras de la echipa de Fed Cup în 2018. Ultima dată, a reprezentat România în această competiţie, în aprilie 2018, la Cluj, Atunci, a jucat doar o partidă de dublu, alături de Mihaela Buzărnescu, pierdută însă. În decembrie 2018, „Sori" a renunţat la echipa de Fed Cup şi mulţi au pus decizia ei pe seama unui conflict mocnit cu Simona Halep.

În aceste condiţii, apare întrebarea cum de Sorana Cîrstea va merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo? Răspunsul l-a oferit chiar ea, înaintea plecării spre Miami, unde va juca într-un turneu Mandatory, în perioada 22 martie - 4 aprilie. "Din fericire, voi juca la Olimpiadă! Am fost contactată de federaţie, am înţeles că s-a obţinut o derogare pentru mine. M-au întrebat dacă doresc să joc şi am spus 'da!'. E o onoare, am jucat două Olimpiade, la a treia am fost accidentată."

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE