Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Cristoiu: "Cred că Simona Halep a primit ordin să se lase bătută de ucraineancă!"

Postat la: 31.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Ion Cristoiu e convins că Simona Halep a primit ordin să se lase învinsă la US Open. Românca a fost învinsă luni seara de Daria Snigur, din Ucraina, în primul tur al US Open. Simona Halep a cedat primul set cu 2-6, iar în al doilea s-a impus cu 6-0.

"Am văzut că după ce a fost învinsă nu a avut curaj să meargă la conferința de presă. Și știm că ea e o patrioată. La ora actuală, toți patrioții care trăiesc în regimul Klaus Iohannis - PNL se sacrifică. Ați văzut că și Nicolae Ciucă a avut mai multe intervenții publice despre ce facem noi pentru Ucraina decât ce fac guvernul sau alianța pentru Ucraina decât ce fac ei România. În acest context, obiectivul României e de a face tot ce pot pentru Ucraina, asta i-am spus Corei Munteanu, că ea are umor. Simona Halep e mare patriotă, precis s-a lăsat învinsă de ucraineancă. Și Cora Muntean mi-a spus: Să fiți sănătos, cineva chiar a salutat că a fost învinsă de ucraineancă. Și zic: Ei, nu se poate, ai citit ceva pe Facebook pe acolo, o persoană frustrată pentru că are o viață grea cu soțul, că îl are idol pe Zelenski, că e tânăr, frumos. Și îmi spune: Nu, a scris asta pe Facebook CTP. Am căzut pe gânduri și am zis, bă, dacă asta s-a lăsat bătută. Că eu am glumit, dar apoi m-am gândit mai sănătos. Imaginați-vă dacă ucraineanca ar fi fost învinsă de o româncă. Eu cred că Simona a primit ordin: Mă, lasă-te bătută. Că îți dăm noi alt turneu. Că e un popor chinuit. Chinuit pe dracu, că sunt patru milioane prin Europa. Dacă erau chinuiți, erau ca pe vremea lui Ceaușescu, nu se găseau chiloți", spune Ion Cristoiu într-un comentariu video pe site-ul său.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE