Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Năstase și sfatul pentru Simona Halep: Să nu mai apară numele României în dreptul ei

Postat la: 13.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai mulți foști și actuali sportivi au participat la Palatul Parlamentului la o conferința de presă în care au cerut mai mulți bani pentru sportul românesc. Ilie Năstase a avut un punct de vedere propriu, acesta cerându-i mai în glumă mai în serios Simonei Halep "să șteargă numele României din dreptul ei".

"A venit noul ministru și Federația de Tenis nu a fost invitată la întâlnirea cu toate ministerele. I-am spus lui Halep... 'Să nu mai apară România în dreptul numelui tău! Pune mâna și șterge! Să apară Federația Română de Tenis'. Dacă oamenii nu vor să te invite, înseamnă ca omul (n.r. - ministrul Ionuț Stroe) a luat-o razna complet.

Când a luat job-ul în primire a învitat toate federațiile, cu excepția Federației Române de Tenis, că sunt probleme cu statutul și cu ministerul. Nu e normal. Ei pedepsesc niște copii. Dacă Federația nu are un buget, nu poate să-i trimită să joace. Copiii ăștia sunt pedepsiți ei. De ce, au facut ceva?" - Ilie Năstase, pentru de Gsp.ro.

Următorul turneu la care Simona Halep va participa va fi cel de la Dubai (17-22 februarie), de categorie Premier. Se va juca pe hard outdoor, competiția va avea premii totale în valoare de $2.643.670, iar la start pe tabloul principal vor fi 32 de sportive. La ediția din 2019, Simona a ajuns până în faza sferturilor, acolo unde a fost învinsă de Belinda Bencic (4-6, 6-4, 6-2). Halep a câștigat competiția în 2015.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE