Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ilie Năstase a dezvăluit o discuție purtată cu Ion Țiriac. "Suntem proști! Eu l-aș pune imediat pe Gică Hagi"

Postat la: 02.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

"Nasty" este de părere că România pierde foarte mult pe plan extern pentru că nu știe să profite la maximum de valorile pe care le are, indiferent de domeniul de activitate.

"Suntem proşti! Nu folosim oamenii! De exemplu, eu l-aş pune pe Gică Hagi ambasadorul României în Turcia! Sau pe Mircea Lucescu. Oameni care au făcut ceva şi care sunt respectaţi în ţările astea. Pe mine dacă mă trimiţi mâine la Paris sau la Washington, mă duc cu mare plăcere! Că pot deschide nişte uşi", a spus Ilie Năstase. De altfel, recent acesta a spus că se află în relații cordiale cu Joe Biden, președintele USA.

Mai mult, cei doi buni prieteni au dezbătut și un subiect delicat, și anume cel legat de relațiile dintre români în afara granițelor țării. "Ce mare lucru? Îţi iei un consilier care ştie politică şi tu doar te duci şi apari în faţă. Ăla îţi face tot ce vrei tu. Dar nu se vrea, domne, să devenim şi noi o ţară aşezată, să ne aprecieze oamenii. Pe noi ne urăsc toţi, pentru că ne ducem acolo la Bruxelles sau la Strasbourg şi ne certăm între noi! Vorbeam asta şi cu Ţiriac: spunem acolo în gura mare că suntem cea mai coruptă ţară", a mai adăugat Ilie Năstase.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE