Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ianis Hagi a debutat la Glasgow Rangers. Ce a declarat internaționalul constănțean

Postat la: 02.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Tânărul internațional român Ianis Hagi a debutat astăzi la noua sa echipă, Glasgow Rangers, în meciul de pe teren propriu cu Aberdeen, scor 0-0. După ce a fost prezentat vineri, Ianis a fost rezervă o zi mai târziu, intrând pe teren în minutul 77.

Sunt fericit pentru debutul la Rangers, la doar două zile de când am venit aici, dar, în acelașți timp, sunt puțin dezamăgit că nu am reușit să câștigăm. Dar nu avem timp să ne gândim prea mult la această partidă, vin altele imediat și trebuie să câștigăm. Trebuie să mă adaptez cât mai repede, fiecare minut alături de echipă mă ajută, a spus la final constănțeanul Ianis Hagi, pentru Rangers TV.

În timpul meciului, comentatorii au remarcat că Ianis caută cu predilecție să verticalizeze jocul. De asemenea, a ieșit în evidență faptul că fotbalistul român joacă la fel de bine cu ambele picioare. Noua formație a fiului lui Gică Hagi este pe locul doi în clasamentul din Scoția, la patru puncte în spatele lui Celtic Glasgow, care are și un meci în minus.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE