ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Gigi Becali salută prezența lui Marcel Ciolacu la meciul FCSB-LASK și vine cu o solicitare: "Asta ar putea să facă el"

Postat la: 02.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali s-a arătat încântat de prezența prim-ministrului Marcel Ciolacu la meciul FCSB - LASK Linz, care a adus calificarea echipei românești în faza principală a Europa League.

În acest context, Becali i-a adresat o cerere directă liderului PSD, solicitându-i să rezolve conflictul dintre FCSB și CSA Steaua prin scoaterea la licitație a mărcii Steaua.

Becali și-a exprimat public dorința ca Marcel Ciolacu, în calitate de prim-ministru, să ia măsuri pentru a clarifica situația mărcii Steaua București, propunând o soluție simplă și eficientă.

„Eu mă bucur că a venit la meci. Înseamnă că îi place fotbalul. Nu vreau să spun că e stelist, pentru că, probabil, l-ar afecta la voturi. Așa că mai bine o lăsăm în coadă de pește", a declarat Gigi Becali, conform România Tv.

În continuare, el a subliniat importanța rezolvării acestei probleme care îi afectează pe susținătorii FCSB.

„Dar lui dacă îi place fotbalul poate rezolva un lucru pe care nu l-au rezolvat alții de 10 ani. Terminați cu prostiile și haideți să punem la punct lucrurile în țara asta. Să învingă adevărul. E un lucru simplu. Asta afectează milioane de oameni.", a mai spus acesta.

Becali a propus ca marca Steaua București să fie scoasă la vânzare prin licitație, sugerând că această măsură ar putea fi implementată printr-o hotărâre de guvern.

„Ca prim-ministru să scoată marca la vânzare la licitație și cine o cumpără, să o cumpere. E simplu. Asta ar putea să facă el. Și așa s-ar termina totul. Marca Steaua București să fie scoasă la vânzare, pentru fotbal, nu pentru celelalte sporturi. Poate să fie scoasă la licitație doar prin hotărâre de guvern. Dacă face așa se rezolvă totul," a concluzionat Becali.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE