Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gică Popescu explică de ce fiul său nu are talentul său în fotbal! "S-a chinuit foarte mult"

Postat la: 10.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicholas Popescu, fiul lui Gică Popescu, a împlinit 20 de ani, și a jucat doar șapte meciuri în Liga 1, fiind departe de a confirma ca fotbalist. Tatăl său a explicat de ce nu s-a întâmplat acest lucru, copilul având probleme din cauza creșterii.

"A revenit acasă, dar eu am ţinut mult să meargă la Voluntari. A crescut mult în ultimele luni, în înălţime, şi a tot avut probleme la genunchi, la tendoane, s-a chinuit foarte mult. Am fost şi la un doctor în Barcelona, care a zis că putem să mergem peste tot, pentru că e o perioadă de creştere şi se va înălţa foarte mult.

Şi s-a înălţat, se înalţă în continuare, doi ani de zile nu a putut să se antreneze aşa cum îşi dorea. Am zis să mergem la Voluntari, a făcut un program de pregătire cu un preparator foarte bun, să îşi întărească muşchii, să susţină mai bine ligamentele.

Am crezut că va juca mai mult la Voluntari, aceasta a şi fost promisiunea, am discutat cu Ciobotariu, dar din păcate nu a jucat. Probabil e şi vina lui Nicolas, habar n-am! Sper ca acum să fie bine fizic şi să joace", a spus Gică Popescu despre fiul său, în emisiunea Euro Fotbal, de la Prima Sport 1. Nicholas s-a întprs la Farul, după o jumătate de sezon petrecută la Voluntari.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE