Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gică Hagi, declarație surprinzătoare, după eliminarea de la Euro: Noi nu am jucat niciodată o semifinală, dar ei au jucat

Postat la: 28.06.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marele fost jucător Gheorghe Hagi a transmis, joi seară, după eliminarea naționalei de tineret de la Campionatul European, un mesaj de susținere pentru fotbaliști, spunând că aceștia trebuie să fie mândri de ce au realizat și că au depășit oricum Generația de Aur.

"Felicitări din toată inima pentru ei, pentru toți, ne-au scos în stradă, ne dau speranțe în continuare și au tot viitorul în față, sperăm ca ei să-și construiască o carieră frumoasă și bineînțeles la echipele naționale să joace pentru România în continuare la nivel înalt. Din păcate, în repriza a doua puteam mai mult, dar asta e. Trebuie să îi felicităm, să le dăm curaj, nu uitați că sunt băieți tineri și au nevoie de încredere să facă performanță la nivelul cel mai mare. Noi, care am trăit genul ăsta de meciuri, știi totdeauna că trebuie să câștigi, ai atâtea gânduri. E important că ei au făcut ceva foarte bun, învață din lucrul ăsta, văd ce înseamnă nivelul înalt, performanța. Sunt mult mai buni și mult mai valoroși decât înainte. Bravo lor. Am fost aproape de finală, ne-am bătut cu Germania de la egal la egal", a declarat Gheorghe Hagi, la televiziunea publică.

Întrebat care este lucrul cel mai important cu care românii ar trebui să rămână după acest turneu, Gheorghe Hagi a replicat: "Această generație ne-a depășit pe noi. Noi nu am jucat niciodată o semifinală, dar ei au jucat și au felicitările mele". Pentru tricolorii U21 este cea mai bună performanţă din istorie la un turneu final. De asemenea, elevii lui Mirel Rădoi au obţinut calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE