Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fuziunea și stadionul care pot renaște o legendă a fotbalului românesc

Postat la: 22.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Invitat în platoul Orange Sport, în cadrul emisiunii Zoom Sport, Ionuţ Popa, preşedintele lui CS Dinamo, a vorbit deschis despre o posibilă fuziune cu FC Dinamo, formaţia de abia retrogradată în Liga 2, dar şi despre noul stadion din Ştefan cel Mare.

"(n.r. o fuziune cu FC Dinamo mai e de interes?) Da. Cu aceste probleme (n.r. insolvenţa), nu ne permite legislaţia, dar, din discuţiile anterioare, existau soluţii, conducătorii actuali indicau un orizont de timp scurt în care problemele se rezolvă şi putem să facem acea asociere.Dar, după cum observaţi, este... chiar azi (n.r. miercuri, 18 ianuarie) m-am întâlnit cu Vlad Iacob, întâmplător, mergeam la un partener şi el era tot prin zona partenerilor, deci pot să vă confirm că munceşte. (n.r. caută investiţii pentru că sunt deja greve) Da, da.Până la urmă, în orice stat civilizat, neplata conduce la chestii de genul. Acum, nu ştiu nici foarte multe detalii, am vrut să stau cât mai departe de acest subiect, pentru a nu atrage anumite antipatii sau pentru a considera că suntem implicaţi noi într-un fel", a declarat Ionuţ Popa, în direct, la Zoom Sport.

O fuziune cu CS Dinamo nu ar fi totuşi de ajuns pentru ca una dintre cele mai mari echipe din fotbalul românesc să îşi redobândească locul în elita Superligii. Dar noul stadion ar putea înclina clar balanţa în favoarea dinamoviştilor! Ionuţ Popa a mai dezvăluit că noua arenă nu se va mai lăsa aşteptată prea mult. Vineri, o întâlnire a avut loc pentru finalizarea proiectului noului stadion, care va lua locul vechiului teren şi va avea o capacitate de maxim 25.000 de locuri. Complexul este gândit ca o bază multifuncţionatlă, de care să poată beneficia nu doar fotbaliştii de la Dinamo, ci şi celelalte secţii de la club.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE