Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Fotbalistul răzvrătit de la FCSB, băgat în ședință: "Trebuie să știm clar despre ce e vorba"

Postat la: 03.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FCSB îl bagă în ședință pe fotbalistul care a făcut mai multe declarații în contradictoriu cu politica clubului în ultima perioadă. Mihai Stoica a anunțat că Dragoș Nedelcu va fi băgat în ședință sâmbătă, când va trebui să spună clar dacă mai dorește să continue la FCSB pe postul de fundaș central.

"Există o discuție la momentul ăsta. Mă voi întâlni cu el sâmbătă ca să punem lucrurile la punct pentru că trebuie să știm clar despre ce e vorba. Dacă rămâne la noi, clar va fi fundaș central. E închizător, doar că la noi la ora asta îi avem pe Șut, Edjouma, Simion și poate fi Perianu. Și atunci din cei 5 singurul care poate să joace și fundaș central și care a făcut-o ani de zile este Nedelcu", a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Înainte de finalul sezonului precedent, Nedelcu declara că nu se simte bine pe postul de fundaș central, unde este așteptat la FCSB. "Experiența din Germania mi-a demonstrat că poziția mea este cea de mijlocaș defensiv. Când va fi nevoie și ca fundaș central, o să dau totul pe teren. Eu am contract cu FCSB mult timp", a spus Nedelcu. De altfel, el declarase dupa finalul sezonului ca si-ar dori sa ramana la Farul, deoarece aceasta este casa lui.

"Pentru mine Farul înseamnă acasă și dacă va fi posibil voi continua. Dacă nu, voi merge pe drumul meu. În noul sezon îmi propun să fac o alegere bună pentru mine și ca această echipă să fie mai sus decât a fost anul acesta", a spus Nedelcu pentru Farul TV. Dragoș Nedelcu a fost împrumutat în prima parte a sezonului în liga a doua din Germania, la Fortuna Dusseldorf. Nu a convins aici și a revenit în România, la Farul, unde a fost titular ca mijlocaș central. FCSB a plătit 2 milioane de euro pentru a-l transfera de la Viitorul, dar jucătorul nu a convins.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE