Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Euro 2020: Spania vs România (de la 21:45) - Doar pentru palmares

Postat la: 18.11.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Suedia ne-a risipit orice emoții, meciul cu Spania este unul doar pentru palmares, o confruntare în care tricolorii și-ar dori să facă "o figură frumoasă". Cum în meciurile care aveau o miză reală nu și-au putut arăta valoarea, baieților lui Contra nu le rămâne decât să viseze la barajul din Liga Națiunilor. Spania vs România va avea loc pe Wanda Metropolitano din Madrid, va începe la 21:45 și va fi în direct pe ProTV.

Echipe probabile:

Spania: Kepa - Jesus Navas, Albiol, Ramos, Bernat - Ruiz, Busquets, Saul - Oyarzabal, Morata, Alcacer. Selecționer: Robert Moreno

România: Tătărușanu - R. Benzar, Nedelcearu, Burcă, Toșca - R. Marin, T. Băluță - I. Hagi, N. Stanciu, Mitriță - G. Pușcaș. Selecționer: Cosmin Contra

Spania vs România

Cele două naționale s-au întâlnit de 17 ori de-a lungul timpului. Ibericii au câștigat de 6 ori, iar tricolorii de 5. Alte șase confruntări s-au încheiat la egalitate. Golaveraj: 23-19 pentru Spania.

Ultima partidă: 5 septembrie 2019, pe Arena Națională. A fost atunci 2-1 pentru Spania.

Ultimul succes al tricolorilor datează dintr-o partidă amicală disputată la Cadiz, pe 15 octombrie 2006. A fost atunci 1-0 pentru România, după reușita lui Ciprian Marica.

România a câștigat ultimul meci oficial împotriva Spaniei în 1987, pe Ghencea, atunci când tricolorii treceau cu 3-1 de iberici. Partida a făcut parte din preliminariile Euro 1988.

Wanda Metropolitano este noua casă a celor de la Atletico Madrid. Are o capacitate de 67.703 locuri și a fost refăcută în 2017. Costuri totale: 240 de milioane de euro.

FRF susține că la meci vor fi undeva în jur de 12.000 de români. Rămâne de văzut dacă va fi sau nu așa, ținând cont că partida nu mai are o miză concretă: România a ratat deja calificarea la Euro din Grupa F preliminară.

Ultimele meciuri din Grupa F:

De la ora 21:45

Malta - Norvegia
Spania - România
Suedia - Insulele Feroe

Grupa F, clasament:

1 Spania 23 puncte / calificată
2 Suedia 18 / calificată
3 România 14
4 Norvegia 14
5 Insulele Feroe 3
6 Malta 3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE