Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Dinamo, în "moarte clinică": Cifrele arată dimensiunea dezastrului din "Ştefan cel Mare"

Postat la: 15.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dinamo n-a putut fi „resuscitată“ nici de Gigi Mulţescu, antrenorul care are reputaţia scoaterii mai multor echipe din criză. De acum, pare că pentru salvarea roş-albilor e nevoie de un „magician“. De aceea, a fost readus Duşan Uhrin jr.

Cehul de 53 de ani, cu alură de „Harry Potter", a mai fost antrenor la Dinamo, între august 2019 - martie 2020. Din păcate pentru bucureşteni însă, n-a făcut nicio „magie", ceea ce reiese şi din bilanţul său: 26 de meciuri, 12 victorii, 4 remize, 10 înfrângeri. Acum, Uhrin jr a preluat echipa, în schimbul unui salariu lunar de 6.000 de euro. Cehul era fără angajament din septembrie 2020, de când a încheiat conturile cu Gaz Metan Mediaş. Nici aici n-a rupt gura târgului: 2 victorii, 2 remize şi 9 înfrângeri, în 13 partide!

La Dinamo, Uhrin jr va avea o misiune aproape imposibilă: salvarea echipei de la retrogradare. Asta în condiţiile în care roş-albii n-au mai câştigat un meci din Liga I de la 31 ianuarie, 1-0 cu UTA. De atunci, echipa are o serie catastrofală în campionat: două remize, opt înfrângeri. Având în vedere că Dinamo are un lot extrem de slab, o nouă schimbare de antrenor pare că nu va rezolva problema cea mai mare a „câinilor", în acest moment. Exact asta a remarcat şi fostul internţioanal, Dacian Varga, în dialog cu gsp.ro.

„Să vină Uhrin cum? Cu jucători poate... Dacă vine doar el, ce poate să facă? Orice antrenor, fără jucători... Ce să facă? Nu văd luminiţa de la capătul tunelului! Nu văd ce ar putea sa facă orice antrenor care vine acum. Pentru că nu ţine de antrenor, ci depinde de jucători! Mi-e greu să cred că vine un antrenor şi schimbă acum faţa echipei", a avertizat Varga. Uhrin e un profesionist adevărat, dar trebuie să ştie că îl aşteaptă o perioadă cumplit de grea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE