Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Diagnostic crunt pentru Maradona! Fostul fotbalist va fi operat pe creier

Postat la: 04.11.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Internat, luni, într-o clinică privată, pentru deshidratare şi depresie, după spusele medicului său personal, lui Diego i s-a descoperit un hematom subdural şi urmează să fie supus unei operaţii pe creier.

O investigaţie CT a descoperit un cheag de sânge într-o regiune a creierului şi medicii au decis că trebuie operat de urgenţă, intervenia chirurgicală urmând să aibă loc în următoarele ore. "Este o operaţie de rutină. Imaginea nu s-a schimbat, Diego rămâne acelaşi, continuă cu aceeaşi stare clinică, dar cu o cauză mai specifică", a explicat dr. Leopoldo Luque, cel care va efectua intervenţia.

Hematomul subdural poate fi o urgenţă medicală. De obicei, este cauzat de o leziune a capului suficient de puternică pentru a sparge vasele de sânge, care pot pune presiune pe creier din cauza sângelui acumulat. Vârsta, anticoagulanţii şi abuzul de alcool pot creşte riscul. Internat iniţial la un spital din La Plata, Maradona a fost transferat la o clinică din Olivos pentru intervenţia pe creier. În timpul transferului către noua locaţie, mii de fani s-au adunat pentru a îşi exprima susţinerea pentru fostul fotbalist.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE