Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












De ce s-a blocat transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova? Pretențiile exagerate ale "Regelui" Gică

Postat la: 11.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cotidianul Sport Express susține că transferul lui Ianis Hagi la Spartak Moscova s-a blocat din cauza pretențiilor exagerate ale lui Gică Hagi.

Spartak oferă maximum 10 milioane de euro, cu două mai puțin decât pretinde Viitorul, clubul la care evoluează Ianis Hagi. S-a crezut că există deja un acord între Viitorul și Spartak, iar Ianis Hagi va evolua la clubul moscovit. Totuși, afacerea este departe de a fi reglată. Cele două părți încă negociază, și la suma de transfer, și la salariul jucătorului în vârstă de 20 de ani.

Ziariștii ruși au dezvăluit cifrele tratativelor. Inițial, Spartak și Viitorul se înțeleseseră pentru 10 milioane de euro (8 milioane fix, plus două milioane bonusuri de performanță), a scris cotidianul Sport Express. Iar Ianis urma să câștige anual din salariu 1,3 milioane net.

Numai că, susține Sport Express, Gică Hagi nu mai e mulțumit nici de oferta pentru club, nici de contractului jucătorului. Ar cere 12 milioane de euro suma totală a tranzacției și două milioane salariu pentru Ianis.

Antrenorul Oleg Kanonov insistă ca transferul să se realizeze cât mai repede, echipa sa debutează în noul campionat chiar sâmbătă (acasă, cu Soci), dar Spartak ezită încă. Șefii clubului nu sunt convinși că trebuie să mai ridice oferta.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE