Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CUPA ROMÂNIEI. Astra Giurgiu a demolat-o pe CFR Cluj și este aproape calificată în finală

Postat la: 04.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astra Giurgiu s-a impus cu scorul de 3-1, în partida cu CFR Cluj, disputată, miercuri, în deplasare, în prima manșă a semifinalelor Cupei României.

Astra Giurgiu a făcut un pas uriaș către finala Cupei României. Miercuri, „alb-negrii" au câștigat cu 3-1 partida disputată pe terenul celor de la CFR Cluj, în turul semifinalelor. Gheorghe Valentin a deschis scorul pentru Astra, în minutul 4, gazdele au revenit datorită lui Cristi Bud (15). Julien Begue a punctat și el pentru giurgiuveni, în minutul 35, apoi Mihai Butean a stabilit scorul final, în repriza a doua (51). Meciul retur se va disputa la data de 23 aprilie. În cealaltă semifinală, joi, de la ora 20.00, se vor înfrunta CS „U" Craiova și FC Viitorul.

„Este foarte greu să vorbesc la cald. Sunt foarte supărat pe acest rezultat. În prima repriză am jucat mult mai bine decât meciul trecut (n.r. 1-0 în campionat). În afară de cadoul pe care l-a făcut Peteleu la primul gol, ei nu au ajuns la poarta noastră. Apoi ne-au prins foarte sus cu apărarea și am marcat iar. Asta nu se întâmplă echipelor pe care le antrenez eu. Fizic nu au fost foarte pregătiți. Nici Hoban, Males, Moutinho nu au jucat prea mult.

Cei care au jucat meciul trecut erau obosiți și trebuia să îi schimb. De obicei eu câștig meciurile și pe contraatac cu mai puține ocazii. E un scor mincinos. Puteam primi cel puțin un penalty. Poate era altul scorul. Avem maximum 10 la sută șanse la meciul retur", a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, la Look Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE