Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cu ce echipă din Romania tine Madalina Ghenea. "Cand eram mica umblam cu fularul lor prin casa"

Postat la: 14.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nascuta si crescuta in Slatina, Madalina Ghenea face acum furori in Italia. Frumoasa romanca este la mare cautarea printre producatorii de filme si videoclipuri. Olteanca noastră a filmat reclame cu cei mai faimosi actori de la Hollywood, dar si cu fotbalisti de renume.

Romanca este divortata si are o fetita. In trecut, ea ar fi avut relatii cu Marco Borriello, Leonardo DiCaprio, Adrien Brody, Gerard Butler sau Leonardo Maria Del Vechio. "Am filmat cu Cristiano Ronaldo o reclama pentru un parfum si am ramas cu o impresie excelenta. Este un om de mare caracter, un familist convins. Daca a incercat sa-mi faca avansuri? Nu. Am stat patru ore cu Ronaldo, am filmat tot, iar apoi a plecat imediat. Un adevarat profesionist", se mandreste Madalina Ghenea ca l-a cunoscut si a colaborat cu renumitul fotbalist.

Bună prietenă cu mai mulţi fotbalişti din Italia, printre care Nicolo Zaniolo şi Marco Borriello - care i-a fost şi iubit - Mădălina Ghenea primeşte multă atenţie şi din partea publicaţiilor de sport. Într-un interviu recent pentru Corriere dello Sport, frumoasa actriţă a dezvăluit cu ce echipă din România ţine. Ea susţine că s-a apropiat de Universitatea Craiova, deoarece tatăl său este mare fan al echipei din Bănie. "Tatăl meu a jucat la juniorii lui Dinamo Slatina. Este un mare fan Universitatea Craiova. Eu aşa am crescut, cu Universitatea Craiova, şi, când eram mică, umblam prin casă cu fularul echipei", a declarat Mădălina Ghenea pentru Corriere dello Sport.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE