Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo s-a vindecat de coronavirus, dar a fost ironizat de un celebru virusolog italian

Postat la: 31.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo (35 de ani) a primit, în sfârșit, vestea bună că s-a vindecat de coronavirus, potrivit unui anunț al clubului la care evoluează, Juventus Torino, scrie Reuters.

Cristiano Ronaldo a efectuat un nou test astăzi iar rezultatul a fost negativ. Prin urmare, jucătorul s-a vindecat după 19 zile şi poate ieşi din izolare", se arată într-un comunicat al clubului, citat de Agerpres. Din cauza infecţiei cu coronavirus, Ronaldo a ratat un meci al naţionalei Portugaliei, cu Suedia, şi patru partide ale lui Juventus, printre care şi cele cu Dinamo Kiev (echipa antrenată de Mircea Lucescu) şi FC Barcelona din Liga Campionilor. Următorul meci al lui Juventus este cu Spezia în Serie A, duminică.

Cristiano Ronaldo a fost descoperit pozitiv pentru prima dată pe 13 octombrie, cu o seară înainte de meciul dintre Suedia și Portugalia din cadrul Ligii Națiunilor. Ulterior, a mai făcut un test, care a ieșit tot pozitiv. Ronaldo a postat pe contul său de Instagram, care are 240 de milioane de urmăritori, o fotografie a sa şi a asigurat că se simte bine, adăugând că testele PCR „sunt de rahat".

Ulterior, atacantul lui Juve a şters comentariul, care a avut deja un important impact mediatic şi a stârnit critici dure, dar virusologul italian Roberto Burioni, primul care a anunţat pericolul reprezentat de coronavirus şi necesitatea luării unor măsuri în această țară, l-a contestat pe Ronaldo cu un mesaj ironic pe Twitter. "Îi urez bun venit în grupul virusologilor colegului Cristiano Ronaldo. Ne va fi de mare folos în viitoarea partidă de fotbal în sală împotriva oftalmologilor", a scris Burioni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE