Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristiano Ronaldo şi Messi, împreună pe Santiago Bernabeu

Postat la: 05.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pentru prima dată după 10 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu au mai fost personajele principale la decernarea trofeului Balonul de Aur.

Cei doi nu au fost prezenţi la Paris, dar se vor întâlni la Madrid. Duminică, 9 decembrie, vor fi pe stadionul Santiago Bernabeu la returul din finala Copei Libertadores, River Plate - Boca Juniors, conform Mediafax.

Vineri, 7 decembrie, Cristiano Ronaldo va juca primul derby din campionatul Italiei. Juventus o va întâlni pe Inter Milano de la ora 21:30 pe teren propriu, în timp ce, sâmbătă, Messi şi Barcelona vor avea derby-ul oraşului, Espanyol, pe stadionul Cornellà-El Prat, de la ora 21:45.

Potrivit gazzetta.it, cele două vedete se vor relaxa duminică pe Santiago Bernabeu. Publicaţia AS a notat că Messi a cerut două bilete pentru finala Copei Libertadores Federaţiei Spaniole de Fotbal, în timp ce Cristino Ronaldo a mers direct la fosta sa echipă, Real Madrid, pentru a avea şi el tichete la marele meci. Spectacolul va fi atât pe stadion, cât şi în tribune.

Partida de duminică dintre River Plate şi Boca Juniors va fi de la ora 21:30.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE