Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cornel Dinu revine cu noi declaratii dupa ce a dezvaluit cum a cumparat meciuri internationale pentru Dinamo

Postat la: 27.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cornel Dinu a facut noi declaratii dupa ce a dezvaluit cum a cumparat arbitrii la meciurile internationale disputate de Dinamo in sezonul 1983/1984, cand echipa a ajuns in semifinalele Cupei Campionilor Europeni.

Dinu spune ca aceasta practica era folosita de toata lumea si ca a recurs la mituirea arbitrilor in interes patriotic. "Nu noi am creat fotbalul si nici practicile de a se stabili castigatorul pe langa terenul de joc. Le-am preluat si noi, incercand sa ne fie bine. Sunt mii de exemple in acest sens pretutindeni, cunoscute, prezentate mereu. Blamati-ma, distrugeti-ma, tavaliti-ma, dar nu va exprimati inchizitoriu asupra unor timpuri pe care, netraindu-le si, in consecinta, neintelegandu-le, nu le puteti judeca obiectiv. Am constiinta curata, nu-mi reprosez nimic. Am vrut sa castige echipa mea si tara mea. Si s-a reusit, decisiv numai pe teren!

Jucatorilor de atunci, copiii mei intr-un fel, majoritatea buni si de caracter, tradatori numai cativa, imi asum, iarasi, ce spun, le-am depanat de-a fir a par ce-a fost si cum a fost si in aceste meciuri de culise. ...Dar mult dupa ele! Ca daca mi-ar fi scapat ceva inainte, la cum eram si suntem, mai bine nu intram pe teren... Iar cei ce se dau de ceasul mortii ca n-au stiut ce v-am povestit pana acum, le doresc in continuare tot binele din lume. Iarta-ma, Doamne, si pe mine daca am gresit, iarta-i si pe ei, ia-le si indignarea, si tremuratul care in niciun caz de la binele ce le-am facut si lor nu provine! Multi 'caini rosii' le stiu arama de pe fata. Nu le-ntalnesti privirea... si cand, rar, le-o gasesti, vezi ca acolo nu locuieste nimeni...", a spus Dinu pentru Fanatik.

La finalul saptamanii trecute, Cornel Dinu a dezvaluit ca a cumparat arbitrii de la multe meciuri din sezonul european 1983/1984, inclusiv la victoria cu Hamburg, scor 3-0, considerata cea mai importanta din istoria clubului. In acel sezon, Dinamo s-a oprit in semifinale, fiind oprita de Liverpool.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE