Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Contul de Instagram al Simonei Halep, spart de hackeri

Postat la: 24.07.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Contul de Instagram al Simonei Halep a fost spart de hackeri. În numele jucătoarei, aceştia au cerut printr-o postare publică împrumut 500 de dolari.

Marți seară, urmăritorii Simonei Halep au avut surpriza să vadă două mesaje ciudate pe cunoscuta reţea de socializare. În ele, jucătoarea cerea ajutorul celor 1.300.000 de urmăritori. Pretindea că este blocată în Elveţia, iar contul bancar nu mai funcţionează. De aceea, cerea împrumut 500 de dolari.

Însă promitea să înapoieze de trei ori mai mult, adică 1.500 dolari până la sfârşitul săptămânii. Cele două postări au fost şterse imediat. Dar după ceva timp, chiar înainte de miezul nopţii, hackerii s-au întors. Au postat mai multe reclame pe story-ul campioanei, dar şi un concurs prin care Simona Halep i-ar fi răsplătit pe cei mai loiali fani.

Însă, după aproximativ o oră, sportiva a reuşit să îşi recupereze contul. Printr-un mesaj postat pe Twitter, aceasta îi roagă pe urmăritorii săi să ignore hackerii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE