Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul Florinel Coman: Cât costă un permis fals din Ucraina şi cum şi-au dat seama poliţiştii că fotbalistul are aşa ceva

Postat la: 23.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Faptul că Florinel Coman a fost prins de poliţişti cu un permis fals, eliberat din Ucraina, confirmă un trend printre şoferii români.

La finalul anului trecut, Mihai Şoric, şeful Serviciului Rutier al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, vorbea despre această problemă:

„Observăm, într-adevăr, o tendinţă de creştere, însă nu doar a permiselor falsificate, ci şi a altor documente auto. De exemplu, am găsit un şofer cu certificatul maşinii fals. Multe permise false sunt din Republica Moldova, dar nu numai. Am identificat documente false ce proveneau şi din Ucraina, Cipru sau Italia", spunea Şoric, la data de 10 decembrie.

De obicei, obţinerea unui permis de conducere fals, eliberat de o altă ţară, costă între 500 şi 800 de euro. Doar că depistarea unei astfel de infracţiuni se face extrem de uşor. Pentru a primi un permis de conducere din Ucraina, de pildă, posesorul trebuie să aibă permis de şedere pe teritoriul acestei ţări. Ceea ce Florinel Coman, în cazul de faţă, n-are.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE