Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Caroline Wozniacki suferă de artrită reumatoidă

Postat la: 26.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Caroline Wozniacki a dezvăluit că se confruntă cu probleme de sănătate. După eliminarea suferită încă din faza grupelor la Turneul Campioanelor, fostul număr 1 mondial le-a spus reporterilor că a fost diagnosticată cu artrită reumatoidă.

„A fost un soc la început, pentru că totul a venit din senin. Dar asta e, trebuie să fiu pozitivă si să mă lupt cu această boală, pentru că există întodeauna metode pentru a te simți mai bine. Am fost la unul dintre cei mai buni doctori din domeniu și am început tratamentul. Din fericire, există lucruri grozave care pot fi făcute în prezent", a spus Wozniacki. Totul a început după Wimbledon, când jucătoarea s-a trezit într-o dimineață și nu și-a mai putut ridica mâna.
„Sunt zile în care te trezești și nu te poți da jos din pat, dar și zile în care te simți bine, ca și cum n-ai avea nimic. Sunt fericită că sezonul s-a încheiat și pot să-mi fac un plan pentru viitor. Sunt oameni la care boala intră în remisie. Medicina din zilele noastre e uimitoare și nu sunt îngrijorată", a conchis aceasta.
Cu toate acestea, Wozniacki a reușit să câștige Openul Chinei de la Beijing: „A însemnat enorm pentru mine, a fost ceva uriaș. Mi-a dat mult mai multă încredere și voi continua să mă antrenez pentru a lupta cu aceasta boală". În 2018, Caroline Wozniacki a câștigat primul trofeu de Grand Slam din carieră, la Australian Open.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE