Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălin Golofca pleacă de la CFR Cluj, după penalty-ul decisiv ratat cu Dinamo Zagreb

Postat la: 27.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Cătălin Golofca (30 de ani), omul care putea aduce calificarea, dacă ar fi transformat penalty-ul la 4-4, va fi împrumutat la FC Voluntari.

Eliminată din Liga Campionilor, CFR Cluj va continua în preliminariile Europa League. Cătălin Golofca a avut șansa să devină erou în această seară. La scorul de 4-4 în timpul loviturilor de departajare, cu o ratare din partea croaților, mijlocașul adus de la Botoșani putea duce CFR Cluj în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. A avut calificarea în gheată, însă a ratat, iar aceasta ar putea fi ultima atingere de balon în tricoul campioanei, în acest sezon.
Golofca merge la Voluntari

De la 1 septembrie, Golofca va merge sub formă de împrumut la FC Voluntari, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Mihai Teja. Cele două grupări s-au înțeles zilele trecute, informează surse din cadrul echipei ilfovene. Tot la FC Voluntari a fost împrumutat până la finalul sezonului și Sebastian Mailat (22 de ani).

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE