Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât a plătit Conor McGregor pentru o friptură cu aur de 24 de carate în restaurantul lui Salt Bae

Postat la: 11.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O multime de sportivi aleg sa-l viziteze pe celebrul bucatar Salt Bae chiar daca friptura pe care o consuma le scoate din buzunar multi bani. Intre ei si Conor McGregor, unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, care deține o avere impresionantă. Luptătorul din UFC are mai multe case, în mai multe zone ale planetei, și a adunat în jur de 110 milioane de euro de-a lungul carierei.

Conor McGregor, soția și cei doi copii ai lor, au călătorit la Dubai pentru a lua cina la restaurantul celebrului bucătar Nusret Gökce, cunoscut drept Salt Bae. Irlandezul nu s-a uitat la bani și a comandat Golden Tomahawk, o friptură de vită japoneză, învelită în foiță de aur de 24 de carate. Pentru această extravaganță, McGregor a plătit nu mai puțin de 1.000 de dolari.

Nusret este bucătar şi deține lanțul de restaurante Nusr-Et în Istanbul, Emiratele Arabe Unite, SUA şi în alte locații, acolo unde foarte multe nume cunoscute din lumea sportului i-au trecut pragul. Momentul a fost împărtășit pe rețelele sociale, atât de Conor McGregor, cât și de Salt Bae. Video-ul postat de celebrul bucătar a adunat șapte milioane de vizualizări în doar câteva ore, în timp ce pozele publicate de luptătorul irlandez au fost apreciate de peste două milioane de urmăritori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE