Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Blestemul Kim Kardashian a lovit din nou în fotbal! După Arsenal, starleta americană a fost cu ghinion și pentru PSG

Postat la: 20.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Echipa franceză PSG a pierdut surprinzător duminică, pe teren propriu, scor 0-2, cu formaţia Rennes, în etapa a 28-a din Ligue 1.

PSG i-a avut titulari pe Mbappe şi Messi, dar oaspeţii au rezolvat meciul în finalul primei reprize şi în startul celei secunde. Toko Ekambi a deschis scorul în minutul 45, iar Kalimeundo l-a majorat în minutul 48.

PSG rămâne pe primul loc în Ligue 1, unde are 66 de puncte, cu nouă mai mult decât echipa de pe locul al doilea, RC Lens. Rennes are 50 de puncte şi este pe locul 5.

La meciul PSG - Rennes a asistat din tribune și renumita starletă americană Kim Kardashian (42 de ani), care și-a adus fiul de 7 ani, Saint, în Europa pentru a urmări câteva meciuri de fotbal.

Astfel, după ce JOIA trecută a văzut pe viu, la Londra, eliminarea lui Arsenal din Europa League, contra lui Sporting Lisabona, Kim Kardashian a fost cu ghinion și pentru cei de la PSG, fanii celor două mari cluburi vorbind acum despre un adevărat "blestem".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE