Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bianca Andreescu a inceput sa planga in timpul unui interviu: "Am ramas fara cuvinte"

Postat la: 27.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bianca Andreescu a inceput sa planga in timpul unui interviu pe care l-a acordat pe Youtube. Tanara sportiva a fost extrem de emotionata cand a aflat ca, dupa rezultatele bune de anul trecut, numarul copiilor din Canada care fac tenis s-a dublat, de la 100 de mii, la 200 de mii.

"Plang! Pur si simplu plang! Am vrut sa fiu acea sursa de inspiratie pentru copii pentru ca si eu stiu ca si eu m-am uitat la alte jucatoare cand cresteam, am urmarit atat de multi sportivi. In special Kim Clijsters, pe ea am urmarit-o cel mai mult. Acest numar este o adevarata nebunie! A fost unul dintre obiectivele mele, dar pur si simplu este incredibil! Am ramas fara cuvinte", a afirmat Bianca Andreescu. Bianca Andreescu a avut un an 2019 de vis, in care a castigat Indian Wells si Rogers Cup, dar si primul sau Grand Slam, la US Open. Totusi, din noiembrie 2019 nu a mai jucat din cauza unei accidentari. Revenirea sa era asteptata in aceasta primavara, insa anularea turneelor i-a dat planul peste cap.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE