Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Baschetbalistul Deante Strickland a fost împuşcat mortal în Portland. Poliţiştii au arestat-o pe sora sportivului

Postat la: 04.08.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Baschetbalistul Deante Strickland, component al echipei Portland State, a fost împuşcat mortal, vineri după-amiază, în Oregon. Sportivul avea 22 de ani. Potrivit Reuters, Strickland a murit după ce o femeie a împuşcat trei persoane la o casă din Portland, la ora locală 14.00.

Poliţia a arestat-o pe Tamena Strickland, în vârstă de 30 de ani, ea fiind suspectată că a comis atacul. Un membru al familiei Strickland a declarat că victima şi persoana suspectă în acest caz sunt frate şi soră. Alte două persoane, două femei, au fost rănite în atac. Ele nu au suferit răni care să le pună viaţa în pericol.

"Inima mea este frântă. Strick era unul dintre cei mai buni. Se dăruia total pe teren şi în afara terenului. A reprezentat cu adevărat valorile noastre. Nu îi voi uita niciodată zâmbetul", a declarat Valerie Cleary, oficial al Portland State. Strickland a jucat în 65 de meciuri în ultimele două sezoane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE