Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir! Va fi cutremur în Superliga după retragerea lui Gigi Becali. Milioane de euro sunt în joc

Postat la: 29.04.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dumitru Dragomir anunţă cutremurul în Superliga. Gigi Becali a anunţat că vrea să se retragă din fotbal după arbitrajul de judeţ de la Rapid-FCSB.

Dumitru Dragomir este convins că retragerea lui Gigi Becali ar aduce o criză profundă în Superliga. Fotbalul din România va deveni mai sărac. Arbitrajul de judeţ al lui Horațiu Feșnic l-a făcut pe Becali să ia decizii radicale.

Dumitru Dragomir a comentat anunțul făcut de Gigi Becali. Este de părere că va pierde bani și Federația Română de Fotbal cu care Gigi Becali se află în conflict. „(n.r. câți bani se vor pierde?) Milioane. Milioane ține minte, inclusiv Federația Română de Fotbal. Bani mulți. Fotbalul românesc va pierde zeci de milioane de euro. Stadioane goale. Fără tembelismele ăstuia pe care eu le pun la marketing fotbalul e mai sărac", a dezvăluit Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

Mai mult, Dragomir susţine că o bună parte din interesul pentru Superliga se va pierde dacă Becali se va ține de cuvânt și va ieși din lumea fotbalului. „(n.r. se va pierde jumătate din interes pe Liga 1?) Nu jumătate, dar 20-30% da.

Le iei ziariștilor bomboana. Toate ziarele, o parte din televiziuni trăiesc din... Unii îl înjură, alții îl aplaudă și așa mai departe. Este un marketing de mare succes", a mai spus Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE