ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Atac fără precedent după convocarea lui Ianis la echipa națională: Gică Hagi e acuzat că face "presiuni teribile"

Postat la: 10.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ianis Hagi a primit din nou convocarea la echipa națională, deși a jucat doar câteva minute pentru Glasgow Rangers. Ianis a fost selecționat de Mircea Lucescu pentru dubla cu Cipru și Lituania, deși era trimis la echipa a doua a lui Glasgow Rangers și nu apucase să joace nici măcar acele câteva minute pentru prima echipă.

De ce primește mereu Ianis credit nelimitat din partea selecționerilor? Comentatorul Mihai Mironică e de părere că Hagi cel mic beneficiază de presiunea constantă pe care tatăl lui o pune asupra selecționerilor. Mironică e de părere că numele Hagi nu a fost o povară pentru Ianis, ci o trambulină.

„Nu-mi aduc aminte să nu fi existat controverse la convocările de lot, e inevitabil. Un semn de întrebare ar fi cazul lui Ianis Hagi. Când îl vedem pe Mircea Lucescu că merge la meciuri, prin țară, la Salonic, mi se pare că acest lucru nu mai are sens. Este incredibil faptul că Ianis joacă la națională mai mult decât joacă la echipa de club. Este o presiune constantă dinspre Ovidiu, Constanța, dinspre Gică Hagi. Nu s-a întâmplat niciodată în istoria noastră ca un finanțator, antrenor, cum e Hagi, să facă asemenea presiuni.

La un moment dat l-a acuzat pe Cosmin Contra, care i-a fost și coechipier, și elev, de corupție pentru că nu l-a convocat la un moment dat pe Ianis. Și Edward Iordănescu a pățit-o o dată. Există o presiune teribilă. La FRF circulă o glumă, Cum rezolvi problema lui Ianis?. Indiferent de selecționer, că a fost Iordănescu, Contra, Rădoi sau Mutu, toți s-au întrebat ce să facă în privința asta. Este o presiune constantă și nu vrea nimeni să o simtă. Eu nu-s de acord cu povestea că pentru Ianis numele Hagi a fost o povară, din contră, a fost o trambulină imensă. La 17 ani era căpitan în Liga 1.

Gică Hagi a acuzat pe toată lumea că ar avea ceva cu Ianis, chiar și Pioli (n.r. Stefano Pioli, fost antrenor la Fiorentina) a ieșit public în urma unor declarații de genul acesta și a spus că nu are nimic cu Ianis, pur și simplu e vorba de o chestie fotbalistică", a declarat Mihai Mironică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE